| tičar piše: |
| evo za naše prijatelje slavujare.pogotovo u srbiji odakle slavujari i potjeću.evo kolege,čista pjesma kao suza.http://uploaded.to/?id=4lgqpg |
| ARMIN71 piše: |
| Evo skinuo sam file .SUPER je samo malo u pozadini se cuju automobili ali je kao sto sam rekao SUPER.Hvala ti puno!!!! |
od onoga Engleza pa da ti posaljem postom.CD kosta oko 16 eura a za postarinu od Svedske do Hrvatske bi se rapitao.Vidi pa mi se javi!! POZDRAV
| tičar piše: |
| ajde dražene reci nesto
evo još jedne,ovu bi lako kanarinac otpiva,-http://uploaded.to/?id=i4793v http://uploaded.to/?id=i4793v4oa78dotwhsc2yhcz37grqrlnz |
| paja patak piše: |
| fotografije znam da kacim na forum, ali video ili song neznam.
dajte instrukcije jer zelim podeliti to sto imam sa vama drugari. pesma slavuja u trajanju od 20 minuta x 2 puta. |
| drazenxp piše: |
| Tičar ima sam dosta posla, skinija sam tvoj 1. zvuk od češljugara i posluša ga, to znaš.
Od slavuja sam skinija, ali nisam posluša. Zauzet sam bija ovi vikend radija sam u garaži drvenu stalažu za tiće, koja će imat čeličnu mrižu s prednje strane, protiv kobaca. Večeras ču poslušat i skinit sve pisme tića koje si stavija na forum. Jesi posluša konopljarku (faganela) šta sam stavija na forum? Pozdrav |
| Super su melodije, svaka čast šta si to podjelio s nama Tičar.
Ovo je pravo osvježenje od pjesme običnog kanarinca, koji pjeva uvjek istu melodiju. Ja puno radim, pa ne mogu imat puno tići ni nemam prostora, pa držim malo ali slatko. Sigurno ću ove melodije koristit u učenju mladih, hvala puno! |
Nakon nekog vremena, zamoli Dadu da ti je skine. Jel ti puštaš slavujevu pismu mladim kanarincima, i je li ti išta zapamte i pjevaju? Jeli ti izgube tu pjesmu poslije mode (mitarenja)? |
Uh, u godinu dana, naučija bi i ja tu pjesmu napamet.
To bi se tribalo stvarno posvetit tome. A zamisli učiš kanarinca godinu dana da piva slavuja, i da ne čuje druge tiće. Izneseš ga na balkon, a on čuje kanarinca najobičnijeg, na susjednom balkonu. Bi li pokupio njegovu pismu i zaboravija, odbacija slavuja? |
To bi se tribalo stvarno posvetit tome. A zamisli učiš kanarinca godinu dana da piva slavuja, i da ne čuje druge tiće. Izneseš ga na balkon, a on čuje kanarinca najobičnijeg, na susjednom balkonu. Bi li pokupio njegovu pismu i zaboravija, odbacija slavuja? |
evo malo da se upoznate sa slavujarima, a ako neko zna vise neka napise. |
| Stipe16 piše: |
E hebiga da sam cua slavuja,onda bi moga...
Uploadam sutra ujutro... EDIT: Jel govorimo o slavuju ili kanarincu slavujaru??? Ja bi volia ucit bastarda na slavuja,probat,pa sto ispadne... Ovaj gornji na slici,ucen je 5 miseci,svakodnevno na pismu gardelina,i da je osta sa gardelinima,nebi ima onaj "ciii" ko kanarinke... EDIT2: Sto ti imas od tica??? Moze i na PM... |
| http://rapidshare.com/files/112185217/jilguero_nuevo_bueno_granada_pepe_1.mp3.html |
| da li ces da mislis da je ne moguce preko 20 tura i kada budes cuo pticu koja peva preko 30 tura? |
| pusti malinoa, u srbiji malinoe drze propali slavujari, tako kazu stariji.
meni se slavujari svidjaju jer mogu biti u raznim bojama, i imaju raznovrsnu pesmu. malino je dobar, ali svi zuti i beli. ja volim melaninske ptice, mozda i vise od ostalih. kod nas samo nema crvenih, ali zato sve ostalo ima. i ovo, dosta je vazno da boja neznachi bas nista. najpopularnije su plave i plavo bele, ali za takmicenje nema to veze nista. dobro pevanje..........dobar rezultat. |
| Jesi uspia downloadat?
I koja je to tica? ![]() |
| Lazza piše: |
| ne slazem se da malinoa drze propali slavujari, a ti pajo patku nisi iz moje sredine jer ljudi ovde drze samo malino kanarince, da li si cuo za drustvo iz velikog gradista koje je najajce drustvo u srbiji gde ljudi samo malino kanarince cuvaju? cak idu do tolikog perfekcionizma da ako ima crnu saru otklanjaju pticu, takodje se takmice samo sa malino kanarincima! pozdrav |
| da li ces da mislis da je ne moguce preko 20 tura i kada budes cuo pticu koja peva preko 30 tura? |
| ivanamladenovic piše: |
| http://www.youtube.com/watch?v=e4_cXuk0A74
evo pesme slavujara |
| ivanamladenovic piše: |
To je gloster ![]() |
| nogometas piše: | ||
Šta je gloster? Isto neka posebna vrsta kanarinaca ili? |
| Zvrcko piše: |
| nakon mjesec dana od mog upita....došao sam do zaključka...
[size=18]smješno je da za pticu koja oće bit svjetski priznata nema nikog da podatke oko obićnog pitanja ko je pobjedio na državnom prvenstvu Srbije ....ali da je pitat cijenu odma se nađe više ponuđača - velikih poznavatelja... čini mi se da je malo ozbiljnih uzgajivača a puno više trgovaca koji . |