| Vidi prethodnu temu :: Vidi slijedeću temu |
| Autor |
Poruka |
lu_gi_ka
Forumski manijak

|
|
e znam da je pitanje priglupo al kak to radis mislim di brusis??? _________________ mi smo jedina vrsta dovoljno pametna ali i istodobno dovoljno glupa za samouništenje |
|
| Na VRH |
|
 |
pile
Forumski ovisnik

|
|
Nista komplikovano,pas lijepo legne,brusni papir u jednu ruku a sapu u drugu ruku a onda nokat po nokat skracujes.Skracujes naravno od vrha nokta kao kad turpijas vlastite nokte.Nemoj kupiti mekani brusni papir kao ja prvi put jer s njim mozes skracivati do sutra a jedva da ce se ista primjetiti Uostalom pachino je postavio i sliku brusnog papira,vidis kako izgleda,odes u trgovinu i trazis srednje grub brusni papir i to je to.Svakako ispod sape postavi neku krpicu jer dok skracujes nokte oni se pretvaraju u prah i rasipaju se okolo.Pozdrav. |
|
| Na VRH |
|
 |
lu_gi_ka
Forumski manijak

|
|
puno hvala Pile
 _________________ mi smo jedina vrsta dovoljno pametna ali i istodobno dovoljno glupa za samouništenje |
|
| Na VRH |
|
 |
eowyn
Početnik

|
|
...Kada sam imala ženku yorksire terriera,vodili smo je u frizerski salon za životinje koji je povezan sa veterinarskom ustanovom...  _________________
 |
|
| Na VRH |
|
 |
Moni
|
|
Molim savjet. Dakle, imam onu spravicu za rezanje kandžica i sama sam pesi (moj slatki maltezer) rezala kandžice, jer nije volio da mu to veterinar reže. No prije otprilike godinu dana zaboljelo ga je kada sam mu rezala i od tada baš nije jako sretan kada mu hoću skratiti kandžice. I sad ne znam kako tu akciju odraditi, jer bojim se da bi me mogao gricnuti, ako se uplaši...
Kako vi to rješavate, ako je netko imao sličan problem neka mi javi? Jer radije bih mu ja rezala, nego ga vodila na rezanje kandži kod veterinara, jer veterinara baš i ne voli... Savjet molim! |
|
| Na VRH |
|
 |
ljaksic4
Brbljivac

|
|
moj lab ima poduze nokte ,vidim da mu se vec malo zna sklizati ...ne previse ali .....kupila bih skarice bas za pse i sama ali su mi mnogi rekli da bolje ne ...da bolje da vet to napravi ...............tako da sam ipak odlucila to obaviti kod veta ...e sada koliko to cca moze kostati ...mislim da nije neka bijesna cifra za nokte odrezati .........  _________________ malisa |
|
| Na VRH |
|
 |
ljaksic4
Brbljivac

|
|
koliko vam vet naplacuju rezanje noktiju ...............npr labradorima  _________________ malisa |
|
| Na VRH |
|
 |
Winston
Početnik

|
|
| Vrte se cijene oko 40ak kuna |
|
| Na VRH |
|
 |
Tinaya
Starosjedilac

|
|
| kod veta besplatno, ali ugl je to posao groomera i to je uračunato u cijenu groominga |
|
| Na VRH |
|
 |
ljaksic4
Brbljivac

|
|
sutra mi vet dolazi sa g.o. pa cu ici i nek mu reze nokte makar kostalo ...xy kn jer sad vec stvarno sklize i po parketima i po plocicama i cak linoleumu ali kad ih pogledam nisu tooooliko veliki ali ocito mu smetaju ........ _________________ malisa |
|
| Na VRH |
|
 |
Tinaya
Starosjedilac

|
|
| hehe jasno mi je tko ti je vet, i ja čekam da se vrati sa godišnjeg. Kada je mojem psu rezao nokte nije ništa naplatio, tako da vjerujem neće ni tebi. |
|
| Na VRH |
|
 |
|