Svijet ljubimaca
Početna - Forum - Foto album - Linkovi - Traži - Česta pitanja (FAQ) - REGISTRACIJA - PRIJAVA
uređivanje noktiju
Na stranicu Prethodno  1, 2, 3

Pošaljite novu temu   Odgovor na temu    Forum -> Njega pasa Ispis na printer
Vidi prethodnu temu :: Vidi slijedeću temu  
Autor Poruka
lu_gi_ka

Forumski manijak
Forumski manijak

Registriran: 05 Svi 2005

PorukaPoslano: Srijeda 16.01.2008. 13:40    Subject: Odgovor sa citatom

e znam da je pitanje priglupo al kak to radis mislim di brusis???

Forumski ovisnik
Forumski ovisnik

Registriran: 13 Stu 2007

PorukaPoslano: Četvrtak 17.01.2008. 4:06    Subject: Odgovor sa citatom

Very Happy
Nista komplikovano,pas lijepo legne,brusni papir u jednu ruku a sapu u drugu ruku a onda nokat po nokat skracujes.Skracujes naravno od vrha nokta kao kad turpijas vlastite nokte.Nemoj kupiti mekani brusni papir kao ja prvi put jer s njim mozes skracivati do sutra a jedva da ce se ista primjetiti Smile Uostalom pachino je postavio i sliku brusnog papira,vidis kako izgleda,odes u trgovinu i trazis srednje grub brusni papir i to je to.Svakako ispod sape postavi neku krpicu jer dok skracujes nokte oni se pretvaraju u prah i rasipaju se okolo.Pozdrav.
Na VRH
lu_gi_ka

Forumski manijak
Forumski manijak

Registriran: 05 Svi 2005

PorukaPoslano: Četvrtak 17.01.2008. 13:34    Subject: Odgovor sa citatom

puno hvala Pile
Smile

Početnik
Početnik

Registriran: 29 Velj 2008

PorukaPoslano: Subota 01.03.2008. 20:44    Subject: Re: uređivanje noktiju Odgovor sa citatom

...Kada sam imala ženku yorksire terriera,vodili smo je u frizerski salon za životinje koji je povezan sa veterinarskom ustanovom... Smile

Registriran: 03 Lip 2008

PorukaPoslano: Utorak 03.06.2008. 20:48    Subject: Kandžice maltezera Odgovor sa citatom

Molim savjet. Dakle, imam onu spravicu za rezanje kandžica i sama sam pesi (moj slatki maltezer) rezala kandžice, jer nije volio da mu to veterinar reže. No prije otprilike godinu dana zaboljelo ga je kada sam mu rezala i od tada baš nije jako sretan kada mu hoću skratiti kandžice. I sad ne znam kako tu akciju odraditi, jer bojim se da bi me mogao gricnuti, ako se uplaši...
Kako vi to rješavate, ako je netko imao sličan problem neka mi javi? Jer radije bih mu ja rezala, nego ga vodila na rezanje kandži kod veterinara, jer veterinara baš i ne voli... Savjet molim!
Na VRH
ljaksic4

Brbljivac
Brbljivac

Registriran: 24 Tra 2005

PorukaPoslano: Ponedjeljak 21.12.2009. 11:14    Subject: rezanje noktiju Odgovor sa citatom

moj lab ima poduze nokte ,vidim da mu se vec malo zna sklizati ...ne previse ali .....kupila bih skarice bas za pse i sama ali su mi mnogi rekli da bolje ne ...da bolje da vet to napravi ...............tako da sam ipak odlucila to obaviti kod veta ...e sada koliko to cca moze kostati ...mislim da nije neka bijesna cifra za nokte odrezati ......... Eek

Brbljivac
Brbljivac

PorukaPoslano: Petak 08.01.2010. 0:42    Subject: rezanje noktiju Odgovor sa citatom

koliko vam vet naplacuju rezanje noktiju ...............npr labradorima Big smjesak

Početnik
Početnik

Registriran: 07 Pro 2009

PorukaPoslano: Subota 09.01.2010. 21:30    Subject: Odgovor sa citatom

Vrte se cijene oko 40ak kuna
Na VRH
Tinaya

Starosjedilac
Starosjedilac

Registriran: 11 Velj 2004

PorukaPoslano: Nedjelja 10.01.2010. 2:01    Subject: Odgovor sa citatom

kod veta besplatno, ali ugl je to posao groomera i to je uračunato u cijenu groominga
Na VRH
ljaksic4

Brbljivac
Brbljivac

PorukaPoslano: Nedjelja 10.01.2010. 19:01    Subject: Odgovor sa citatom

sutra mi vet dolazi sa g.o. pa cu ici i nek mu reze nokte makar kostalo ...xy kn jer sad vec stvarno sklize i po parketima i po plocicama i cak linoleumu ali kad ih pogledam nisu tooooliko veliki ali ocito mu smetaju ........

Starosjedilac
Starosjedilac

Registriran: 11 Velj 2004

PorukaPoslano: Ponedjeljak 11.01.2010. 0:54    Subject: Odgovor sa citatom

hehe jasno mi je tko ti je vet, i ja čekam da se vrati sa godišnjeg. Kada je mojem psu rezao nokte nije ništa naplatio, tako da vjerujem neće ni tebi.
Na VRH
Prikaži prethodne poruke:   
Pošaljite novu temu   Odgovor na temu    Forum -> Njega pasa Vrijeme: (CET) Zagreb, Rome, Paris
Pošalji članak na email

Na stranicu Prethodno  1, 2, 3
Strana 3 od 3

Idi na:  
Ne možete poslati novu temu
Ne možete odgovoriti na temu
Ne možete urediti Vaše poruke
Ne možete brisati poruke
Ne možete glasovati na anketama

Opći uvjeti korištenja foruma