| Vidi prethodnu temu :: Vidi slijedeću temu |
| Autor |
Poruka |
piramIda
Pričalica

|
|
Ja svog psa hranim Hill's om ali mu uglavnom dajem pedigreeove poslastice.
Zanima me jel to išta valja,pošto sam čula da je hrana pedigree jako nekvalitetna,a sad nezz kako je za poslastice.
Dajem mu ove nove poslastice(pedigreeove) koje su sad došle i one pedigree denta stix za čistiti zube.
Jel to još netko daje svom psu,zanimaju me vaša mišljenja o tome. _________________ No matter how little money and how few possessions you own,
having a dog makes you rich.
(Louis Sabin) |
|
| Na VRH |
|
 |
Mar
Pričalica

|
|
Ja im dajem takve poslastice i oni ih obožavaju. Moje osobno mišljenje je da Pedigree uopće nije loš a sad neka drugi kažu što god žele. _________________ odan <--- pas ---> prijatelj
Kad čovjeku kažeš da je životinja dao su mu ogromni kompliment! |
|
| Na VRH |
|
 |
moky
Početnik

|
|
pozz,
ako pedigree hrana i je loša (naveliko se bruji o tome), mislim da je velika razlika između hrane i poslastica.....ne može se uspoređivati hrana koji jede svaki dan možda i po nekoliko puta, i koja mu je glavni izvor vitamina i svega što mu je potrebno za život, sa poslasticama koje dobije komad jednom na dan (a moji čak i ne svaki dan jer se brzo navikne na to pa neće jesti svoju hranu). tako da, mislim da nema razloga za brigu ako mu daješ te poslastice
p.s. i ja koristim denta stix!  _________________ kada čovjeku kažeš da je životinja, dao si mu ogroman kompliment |
|
| Na VRH |
|
 |
IVANA(SPAJK)
|
|
sto se tice pedigrea i kod nas se prica da je jako losa...ja mom malom rotvajleru dajem pedigre poslastice i on je alavko i sve rucka nebira...licno misljenje poslastice ne mogu da naskode a za hranu ne znam :S
imam za vas pitanjce kupujem mu takodje poslasticu vase firme PURINA, pa kolko su oni dobri, znali se??? |
|
| Na VRH |
|
 |
Danko
Pričalica

|
|
Mislim da je to slicnog kvaliteta.Moguce je da su malo kvalitetnije od same hrane. I moj pas voli Pedigree poslastice. Mislim da mu manja kolicina nece nastetiti.
A sto se tice poslastica iz Purine, mislim da su kvalitetnije od Pedigree-a.
Ja ne pretjerujem sa poslasticama, pa tako da kvalitet bas toliko i ne gledam. Moj pas dobija poslasticu svaki dan dva i to po jednu eventualno dvije. |
|
| Na VRH |
|
 |
Jana 10
Forumski ovisnik

|
|
Moji psi vole Pedigre poslastice,a vole i Frolic,chocko drops a i još mnogo toga(nemogu da se setim naziva ). |
|
| Na VRH |
|
 |
Love dogs
Početnik

|
|
[quote="Mar"]Ja im dajem takve poslastice i oni ih obožavaju. Moje osobno mišljenje je da Pedigree uopće nije loš a sad neka drugi kažu što god žele.[/quote]
Potpuno se slazem.. moj Kole jede pedigree i narawno swe poslastice....  |
|
| Na VRH |
|
 |
|