| Vidi prethodnu temu :: Vidi slijedeću temu |
| Autor |
Poruka |
nane_cool
Brbljivac

|
|
Trebam veliku pomoč nabavi ču velikog psa u kuči ali ja nisam uvijek tu posječivat ču ga svaki dan na satak dva što znači da ču ga istrčavat družit se sa njim itd sada me strah da taj pas ne postane agresivan i ne socijaliziran mollim pomoč !!!! _________________ I LOVE ANIMALS |
|
| Na VRH |
|
 |
MissLeia
Početnik

|
|
Kupit ces psa koji ce biti sve vrijeme sam osim sat-dva na dan??
To je okrutno.
Samo mi nije jasno ako te je vec strah, tj vec znas da ces uraditi nesto pogresno, zasto to uopste planiras?? |
|
| Na VRH |
|
 |
nane_cool
Brbljivac

|
|
sorry nisi me shvatio on če imat ljude sa kojima če živjet i nelče biti usamljen ali ču ga ja posječivat samo dva tri sata pa se bojim hoče li mene prepoznavati i smatrat me kao svojim ¨vlasnikom ¨  _________________ I LOVE ANIMALS |
|
| Na VRH |
|
 |
ismarvet
Moderator

|
|
| iskren da budem nece... ti ces mu biti samo jedan od posjetilaca sa kojima se moze igrati.. vlasnik psu je onaj koji ga hrani i izvodi.... |
|
| Na VRH |
|
 |
fuma
Početnik

|
|
| Ja bih rekao isto da neće. To ti je isto kao da ti recimo dolazi cura/dečko na sat-dva kod tebe doma i kako bi pas "skužio" da mu je to vlasnik? Nikako, vlasnik mu je onaj ko provodi vrijeme sa njim, hrani ga i sve ostale potrebe prema životinjama. Nadam se da sam ti odgovorio kako si htjela na pitanje. Pozz!!! |
|
| Na VRH |
|
 |
nane_cool
Brbljivac

|
|
Hvala vam puno sve sam ovo od prije i znala ali sam trebala neku sigurnost u moju odluku i na kraju sam odlučila da ču tom psu kupovati hranu i sve potrebno ali ču pustiti da mu glavni gospodar ipak bude netko drugi. No opet u drugu ruke tako je i najbolje da imam sa nekim se igrati kad budem u kući
Hvala svima i KISS!!!  _________________ I LOVE ANIMALS |
|
| Na VRH |
|
 |
ismarvet
Moderator

|
|
| nema na cemu... nadam se da cete se usreciti... pozzz i sretno |
|
| Na VRH |
|
 |
fuma
Početnik

|
|
Tu smo da pomognemo, ako možemo. Pozz!! _________________ Pas-Čovjekov najbolji prijatelj!!  |
|
| Na VRH |
|
 |
ivo
Početnik

|
|
nemora ti biti žao što mu nećeš biti vlasnica,bitno je de te voli,da se igrate i naravno da je zdrav  _________________ bok! |
|
| Na VRH |
|
 |
|