| Vidi prethodnu temu :: Vidi slijedeću temu |
| Autor |
Poruka |
kinderbueno
|
|
Mhm...Evo ovako: Imam kokoš koja uvijek nese jaja sa dva žumanceta...i sad me zanima mogu li takva jaja staviti pod kvočku?da li će pilići iz tih jaja biti normalni???ova koka mi je jako lijepa i htio bih imati takvih pilića ali bojim se da bi pilići iz tih jaja mogli imati neke deformacije,stoga vas molim odgovorite plizzzzz da ako itko može ponudit odgovor na ovo pitanje ? _________________ ... ..šta ja znam.... |
|
| Na VRH |
|
 |
Dino
Brbljivac

|
|
| kinderbueno piše: | Mhm...Evo ovako: Imam kokoš koja uvijek nese jaja sa dva žumanceta...i sad me zanima mogu li takva jaja staviti pod kvočku?da li će pilići iz tih jaja biti normalni???ova koka mi je jako lijepa i htio bih imati takvih pilića ali bojim se da bi pilići iz tih jaja mogli imati neke deformacije,stoga vas molim odgovorite plizzzzz da ako itko može ponudit odgovor na ovo pitanje ? | Ne stavljaj takva jaja za nasad jer se od toga jednostavno ništa ne može izleći, a i da se slućajno nešto izvali za što su šanse astronomski malene uginut će ili biti deformirano... _________________ !!! |
|
| Na VRH |
|
 |
kinderbueno
|
|
Ne stavljaj takva jaja za nasad jer se od toga jednostavno ništa ne može izleći, a i da se slućajno nešto izvali za što su šanse astronomski malene uginut će ili biti deformirano...[/quote]
hvalllaa puno na odgovoru ; iako me malo rastužio ali nema veze _________________ ... ..šta ja znam.... |
|
| Na VRH |
|
 |
Dino
Brbljivac

|
|
| kinderbueno piše: | | Ne stavljaj takva jaja za nasad jer se od toga jednostavno ništa ne može izleći, a i da se slućajno nešto izvali za što su šanse astronomski malene uginut će ili biti deformirano... |
hvalllaa puno na odgovoru ; iako me malo rastužio ali nema veze[/quote]
bolje nam kaži koje točno pasmine koku imaš i netko će ti pomoći da istu takvu nabaviš pa se bavi uzgojem, ako hoćeš ja ti mogu na proljeće nekih jaja poslati za nasad _________________ !!! |
|
| Na VRH |
|
 |
kinderbueno
|
|
aa hvala puno na lijepim namjerama ali ja tek imam 15 godina,a roditelji mi se ne bave uzgojem peradi za izložbe pa nam tako bas i perad nije čistokrvna..ali ova koju sam spominjao ima krvi brame..valjda u budućnosti se želim baviti ovime (uzgojem za izložbe)akoBogda ,nadam se mozda da će onda doći do suradnje a sada me baš zanimalo mogu li takva jaja ići za nasad,i hvala puno na svemu _________________ ... ..šta ja znam.... |
|
| Na VRH |
|
 |
|