Svijet ljubimaca
Početna - Forum - Foto album - Linkovi - Traži - Česta pitanja (FAQ) - REGISTRACIJA - PRIJAVA
pomoć!? :)

Pošaljite novu temu   Odgovor na temu    Forum -> Ostalo o pticama Ispis na printer
Vidi prethodnu temu :: Vidi slijedeću temu  
Autor Poruka
kinderbueno

Registriran: 08 Velj 2010

PorukaPoslano: Ponedjeljak 08.02.2010. 14:44    Subject: pomoć!? :) Odgovor sa citatom

Mhm...Evo ovako: Imam kokoš koja uvijek nese jaja sa dva žumanceta...i sad me zanima mogu li takva jaja staviti pod kvočku?da li će pilići iz tih jaja biti normalni???ova koka mi je jako lijepa i htio bih imati takvih pilića ali bojim se da bi pilići iz tih jaja mogli imati neke deformacije,stoga vas molim odgovorite plizzzzz da ako itko može ponudit odgovor na ovo pitanje Smile ?

Brbljivac
Brbljivac

Registriran: 24 Lip 2006

PorukaPoslano: Ponedjeljak 08.02.2010. 16:39    Subject: Re: pomoć!? :) Odgovor sa citatom

kinderbueno piše:
Mhm...Evo ovako: Imam kokoš koja uvijek nese jaja sa dva žumanceta...i sad me zanima mogu li takva jaja staviti pod kvočku?da li će pilići iz tih jaja biti normalni???ova koka mi je jako lijepa i htio bih imati takvih pilića ali bojim se da bi pilići iz tih jaja mogli imati neke deformacije,stoga vas molim odgovorite plizzzzz da ako itko može ponudit odgovor na ovo pitanje Smile ?
Ne stavljaj takva jaja za nasad jer se od toga jednostavno ništa ne može izleći, a i da se slućajno nešto izvali za što su šanse astronomski malene uginut će ili biti deformirano...

PorukaPoslano: Ponedjeljak 08.02.2010. 22:58    Subject: Re: pomoć!? :) Odgovor sa citatom

Ne stavljaj takva jaja za nasad jer se od toga jednostavno ništa ne može izleći, a i da se slućajno nešto izvali za što su šanse astronomski malene uginut će ili biti deformirano...[/quote]

hvalllaa puno na odgovoru Smile; iako me malo rastužio Tuzan ali nema veze

Brbljivac
Brbljivac

Registriran: 24 Lip 2006

PorukaPoslano: Utorak 09.02.2010. 8:28    Subject: Re: pomoć!? :) Odgovor sa citatom

kinderbueno piše:
Ne stavljaj takva jaja za nasad jer se od toga jednostavno ništa ne može izleći, a i da se slućajno nešto izvali za što su šanse astronomski malene uginut će ili biti deformirano...

hvalllaa puno na odgovoru Smile; iako me malo rastužio Tuzan ali nema veze[/quote]
bolje nam kaži koje točno pasmine koku imaš i netko će ti pomoći da istu takvu nabaviš pa se bavi uzgojem, ako hoćeš ja ti mogu na proljeće nekih jaja poslati za nasad

PorukaPoslano: Utorak 09.02.2010. 19:45    Subject: Re: pomoć!? :) Odgovor sa citatom

aa Very Happy hvala puno na lijepim namjerama ali ja tek imam 15 godina,a roditelji mi se ne bave uzgojem peradi za izložbe pa nam tako bas i perad nije čistokrvna..ali ova koju sam spominjao ima krvi brame..valjda Embarassed u budućnosti se želim baviti ovime (uzgojem za izložbe)akoBogda ,nadam se mozda da će onda doći do suradnje Very Happy a sada me baš zanimalo mogu li takva jaja ići za nasad,i hvala puno na svemu
Pošaljite novu temu   Odgovor na temu    Forum -> Ostalo o pticama Vrijeme: (CET) Zagreb, Rome, Paris
Pošalji članak na email

Strana 1 od 1

Idi na:  
Ne možete poslati novu temu
Ne možete odgovoriti na temu
Ne možete urediti Vaše poruke
Ne možete brisati poruke
Ne možete glasovati na anketama

Opći uvjeti korištenja foruma