| Vidi prethodnu temu :: Vidi slijedeću temu |
| Autor |
Poruka |
Ukika
Brbljivac

|
|
| ako je malo urbanije, neces imati problema sa kunama.. ovo moje selo je naseljeno dosta, tako da nece one medj narod xD |
|
| Na VRH |
|
 |
zoran_12
Forumski ovisnik

|
|
| Jovo13 piše: | kucicu na drvetu pokusacu,a sto se tice psa nabavio sam ove godine prvi put psa al sta vredi kad on kad vidi nekog drugog umesto da laje i da ga napada on trci da se igra  |
lajat će kad mu prorade pravi hormoni, igrat će se dok ga neki drugi pas ne gricne, a onda... hehe _________________ Ja bi da mi to koljemo kume. |
|
| Na VRH |
|
 |
TomeZD
Forumski ovisnik

|
|
| banijac piše: | | stavio sam mu sliku mog mužjaka da usporedi a on opet mužjaci pa mužjaci |
neki po glasanju kazu muski,a po izgledu zenske....  _________________ monkey see,monkey do!!! |
|
| Na VRH |
|
 |
zoran_12
Forumski ovisnik

|
|
najbolje ti to ocijeni na stari način: baci im malo kruha i ako su POJELE onda su ženske, a ako su POJELI onda su muški  _________________ Ja bi da mi to koljemo kume. |
|
| Na VRH |
|
 |
TomeZD
Forumski ovisnik

|
|
| zoran_12 piše: | najbolje ti to ocijeni na stari način: baci im malo kruha i ako su POJELE onda su ženske, a ako su POJELI onda su muški  |
 _________________ monkey see,monkey do!!! |
|
| Na VRH |
|
 |
TomeZD
Forumski ovisnik

|
|
| Na VRH |
|
 |
Jovo13
Pričalica

|
|
| Tome kao sto ti rekoh ti tvoji su muzjaci jer se ovako glasa zenka,oni tvoji muzjaci su slicni mojim misirkama gde muzjaci nemaju puno veci ober od zenki kao sto je na slici od banijac,moj jedan ima tako veliki ober ali mi je on dosao ovog leta odnekud a moji svi muzjaci do sada su imali male obere kao tvoji,to im je valjda neka mala podvrsta koji se ne razlikuju toliko kad porastu muzjaci od zenki,ne znam ni kako bih objasnio. |
|
| Na VRH |
|
 |
TomeZD
Forumski ovisnik

|
|
| Jovo13 piše: | | Tome kao sto ti rekoh ti tvoji su muzjaci jer se ovako glasa zenka,oni tvoji muzjaci su slicni mojim misirkama gde muzjaci nemaju puno veci ober od zenki kao sto je na slici od banijac,moj jedan ima tako veliki ober ali mi je on dosao ovog leta odnekud a moji svi muzjaci do sada su imali male obere kao tvoji,to im je valjda neka mala podvrsta koji se ne razlikuju toliko kad porastu muzjaci od zenki,ne znam ni kako bih objasnio. |
a znam da su muski jer se uopce ne glasaju onako nego zavijaja,a kada je neka opasnost pocmu kreštati i jedan i drugi i jako su ratoborni kada im davam jesti pocmu tuci sve ostale rogom! _________________ monkey see,monkey do!!! |
|
| Na VRH |
|
 |
Jovo13
Pričalica

|
|
| Na VRH |
|
 |
Jovo13
Pričalica

|
|
| TomeZD piše: | | Jovo13 piše: | | Tome kao sto ti rekoh ti tvoji su muzjaci jer se ovako glasa zenka,oni tvoji muzjaci su slicni mojim misirkama gde muzjaci nemaju puno veci ober od zenki kao sto je na slici od banijac,moj jedan ima tako veliki ober ali mi je on dosao ovog leta odnekud a moji svi muzjaci do sada su imali male obere kao tvoji,to im je valjda neka mala podvrsta koji se ne razlikuju toliko kad porastu muzjaci od zenki,ne znam ni kako bih objasnio. |
a znam da su muski jer se uopce ne glasaju onako nego zavijaja,a kada je neka opasnost pocmu kreštati i jedan i drugi i jako su ratoborni kada im davam jesti pocmu tuci sve ostale rogom! |
A cim kazes ratoborni,muzjaci su,i da nisam cuo ovo sto si mi pre pricao sad kad kazes da tuku kokoske kad im dajes da jedu sigurno su muzjaci,tako i moji  |
|
| Na VRH |
|
 |
TomeZD
Forumski ovisnik

|
|
| Jovo13 piše: | | TomeZD piše: | | Jovo13 piše: | | Tome kao sto ti rekoh ti tvoji su muzjaci jer se ovako glasa zenka,oni tvoji muzjaci su slicni mojim misirkama gde muzjaci nemaju puno veci ober od zenki kao sto je na slici od banijac,moj jedan ima tako veliki ober ali mi je on dosao ovog leta odnekud a moji svi muzjaci do sada su imali male obere kao tvoji,to im je valjda neka mala podvrsta koji se ne razlikuju toliko kad porastu muzjaci od zenki,ne znam ni kako bih objasnio. |
a znam da su muski jer se uopce ne glasaju onako nego zavijaja,a kada je neka opasnost pocmu kreštati i jedan i drugi i jako su ratoborni kada im davam jesti pocmu tuci sve ostale rogom! |
A cim kazes ratoborni,muzjaci su,i da nisam cuo ovo sto si mi pre pricao sad kad kazes da tuku kokoske kad im dajes da jedu sigurno su muzjaci,tako i moji  |
i posto ih je jedna koba bila prihvatila....i ona ih je odgojila....nedaju pivcu da gazi kokoš odma ga napadaju!
i kada neka kosos ili pivac napadnu jednoga odma drugi dolazi braniti ovog... _________________ monkey see,monkey do!!! |
|
| Na VRH |
|
 |
Jovo13
Pričalica

|
|
e kako se to svuda ponavlja,isto je tako kod mene bilo,samo se mesaju gde se neki petlovi ili kokoske pobiju.A isto kod mene kad je jedne odgajila kokoska oni su skoro vise od godinu dana isli sa njom i nisu dali drugim kokoskama da joj prilaze  |
|
| Na VRH |
|
 |
TomeZD
Forumski ovisnik

|
|
zaminija sam jednog muskog za zensku!!!
NAPOKON!  _________________ monkey see,monkey do!!! |
|
| Na VRH |