| Vidi prethodnu temu :: Vidi slijedeću temu |
| Autor |
Poruka |
Aloha
Početnik

|
|
najljepse primjerke golubova koje sam vidjela,samo prek slike ali mi se cine savrseni su na stranici www.ilija.slatina.net svi golubovi i sve vrste su prekrasne,ali ove su mi posebno zapele za oko,jel ima netko jos koju stranicu sa nekim fora golubovima,malo neobicnog izgleda..? ja si planiram kupiti zenku kinga ali sline mi cure na toliko vrsta golubova.. svaka cast svim uzgajivacima.. |
|
| Na VRH |
|
 |
Tragopan
Moderator

|
|
Golubova ima jako puno koji su i više negoli zanimljivi...sve je stvar osobnog ukusa.
Evo nekoliko strukturnih golubova zanimljive vanjštine:
[url]http://www.sitecenter.dk/bokhara/recessivered/view.nhtml?profile=recessivered&UID=10053 [/url] [url]www.sitecenter.dk/bokhara/scrapbog1/ [/url]www.gypsyhavenmorgans.com/Navigational%20INDE... [url] http://seafar.ca/wp-content/uploads/2008/12/img-pigeon-frillback-1.jpg [/url]www.geocities.com/pm66052/AFCPAGE.html _________________ ---------------------------
http://free-vt.t-com.hr/tragopan/
I lošiji sportski golub u rukama dobrog golubara može bar nešto postići, a isto tako
i najbolji golub u rukama lošeg golubara je samo šaka perja koje vjetar lako otpuše... |
|
| Na VRH |
|
 |
Aloha
Početnik

|
|
alaaaaaaaaaaa...... kakvi su to prekrasni golubovi!!!! savrseni.. puno hvala na slikicama.. nego definitivno meni osobno je od sad najljepsi ovaj bijeli na zadnjoj slici... trazila sam slike goluba po internetu.. i ovdje sam presla cijeli forum o golubovima da vidim kakvih sve vrsta ima.. bas bi ih pocela skupljati pomalo.. i to neke stosne vste.. koja je vrsta ovaj bijeli golub na zadnjoj slici?  |
|
| Na VRH |
|
 |
Spike
Moderator

|
|
To je kovrčavi golub.  _________________ The truth hurts, and lies worse.... |
|
| Na VRH |
|
 |
Aloha
Početnik

|
|
| jel vam poznato kak mu se cijena krece otprilike? |
|
| Na VRH |
|
 |
Spike
Moderator

|
|
Cjena para ti je oko 2oo kuna, pa na više, naranvo, sa kvalitetom kovrča raste i cijena... _________________ The truth hurts, and lies worse.... |
|
| Na VRH |
|
 |
Spike
Moderator

|
|
 _________________ The truth hurts, and lies worse.... |
|
| Na VRH |
|
 |
shara
Početnik

|
|
| Na VRH |
|
 |
Spike
Moderator

|
|
To je ruska pasmina Wolga. _________________ The truth hurts, and lies worse.... |
|
| Na VRH |
|
 |
alex
Pričalica

|
|
prelep golub  |
|
| Na VRH |
|
 |
banijac
Forumski ovisnik

|
|
| Na VRH |
|
 |
Spike
Moderator

|
|
Kineski kukmasti letač i svirale koje se za njih koriste...
 _________________ The truth hurts, and lies worse.... |
|
| Na VRH |
|
 |
Carlos
Brbljivac

|
|
vrlo zanimljiva pasmina golubova za koju se uvek cudim koji ona ima let i kako se svira na sviralima jel mi moze neko pojasnit  |
|
| Na VRH |
|
 |
Spike
Moderator

|
|
Ove se svirale pričvrste golubovima na leđa il repna pera, lete do 4 sata u jatu, na visini do 1oo metara, a strujanje zraka kroz svirale proizvodi zvukove razlčitih tonova, i dobivamo simfoniju odsviranu od leta golubova. Nešta slično kao i Morske Orgulje u Zadru.... _________________ The truth hurts, and lies worse.... |
|
| Na VRH |
|
 |
bobimarinko
Početnik

|
|
Postovanje i pozdrav. Video sam na vasem forumu prelepu jedinku goluba rase ruska Wolga. Da li znate da ih neko u nasoj okolini uzgaja. Ako znate , molim vas napisite mi adresu i lokaciju odgajivaca ( moze i na e-mail bobimarinko@yahoo.com , bobimarinko@hotmail.com ).
Unapred hvala i sve najbolje u daljem radu i zivotu...
Boban |
|
| Na VRH |
|
 |
|