| Vidi prethodnu temu :: Vidi slijedeću temu |
| Autor |
Poruka |
The Bubba
Početnik

|
|
U utorak sam pronašla malu bijelu macu. Obavila sam kratak posjet veterinaru, dala joj ime, i udomila je. Prema procjenama veterinara i mene, maca je okoćena negdje u kolovozu 2009. Rekao je da je prve dane, za sigurnost, smjestim u usamljenu sobicu, sa svim potrepštinama. Ja sam tako i učinila. No, najčudnije je to što je ta mačka naučena obavljati nuždu u pijesak, veoma je uredna, a i poslušna. Netko si sigurno ta oko tri mjeseca, dobro brinuo za nju. Oči..to je malo još čudniji dio. Jedno joj je oko plavo, drugo zeleno. Iako mi je vetrinar dao podosta savjeta o njezi i brizi, ja bih htjela pitati i vas, iskusne, koji ste možda imali ili imate tursku angora mačku, te da podjelite neke savjete sa mnom. Biti ću vam veoma zahvalna, ja i moja nova ljubimica Bubba.  _________________ Ako voliš životinje, kopiraj ovo na svoj potpis i dokaži ljudima da su životinje super...
()_()____()_()
( ^_^)___(O.o)
(_(")(")__(> < ) |
|
| Na VRH |
|
 |
The Bubba
Početnik

|
|
Npr. Kako održavati njenu dugu dlaku?  _________________ Ako voliš životinje, kopiraj ovo na svoj potpis i dokaži ljudima da su životinje super...
()_()____()_()
( ^_^)___(O.o)
(_(")(")__(> < ) |
|
| Na VRH |
|
 |
Simba2008
Pričalica

|
|
| Na VRH |
|
 |
rocklady
Pričalica

|
|
| turska angora je po meni među najljepšim mačkama...mačja dlaka traži puuuuno manje njege nego pasja dlaka. naime, poznato je da su mačke jako čiste životinje gledajući od vršenja nužde pa sve do njege dlake. same je održavaju tako da uopće nije potrebno kupati je. ako ti je maca bijela onda je možeš okupati jedanput godišnje čisto reda radi, ne treba češće jer će se maca sama čistiti. počešljati je možeš jedanput u 1-2 tjedna, najbolje sa metalnom četkom, ne češljem, jer je lakše |
|
| Na VRH |
|
 |
|
|
Ne možete poslati novu temu Ne možete odgovoriti na temu Ne možete urediti Vaše poruke Ne možete brisati poruke Ne možete glasovati na anketama
|
|