| Vidi prethodnu temu :: Vidi slijedeću temu |
| Autor |
Poruka |
Dado
Moderator

|
|
Budući da je 1. dio teme proširen na više od 70 stranica, kao i kod svih takvih tema, tako i ovdje otvaram 2. dio teme o ovoj pasmini kokoši.
Molim uzgajatelje da nastave dalje diskusiju.
LINK NA 1. DIO TEME _________________ Capo dei capi
Udruga "Mali uzgajatelj" Bjelovar |
|
| Na VRH |
|
 |
seinas
Pričalica

|
|
Ja cu cestitku da presledim sad ovde
pridrujujem se cestitkama,mnogo srece uspeha i ljubavi u novoj 2012,narocito moderatorima i svim meraklijama pozzzz _________________ Ne zaboravi da zaboravljeni nikad ne zaboravljaju zaboravne... |
|
| Na VRH |
|
 |
besart
Pričalica

|
|
pozdrav svim meraklijama kosovskog pevaqa ,pozdrav moderatorima i svim forumashima ajde sretno poqetak nove stranice, malo sam se zbunio u poqetku al sad mi je jasno,pozdravlam xhem barutija koji stalno osvezhava forum sa novim pesmama ,pozdravlam i gosta bekima iz shvajcarske koji je doshao da nas posequje takogje i burima i sve ostale .
Sada na kraju koristim priliku da josh jednom qestitam svima novu godinu sa zheljom da 2012 bude godina ostvarenja vashih snova. _________________ pozdrav svima |
|
| Na VRH |
|
 |
burimi
Pričalica

|
|
| pozdravam ,,, moderatorum,,,pozdrav svima meraklijama kosovski pevace. pozdrav i bekima sto su za moment u kosovu,, i srecna nova kod 2012,, na svi,,,, kupiosam sampione pevace od ,,dani,, i koke,,, sad moj drug ce mi donesi bekim, u svajcarsku sada imam puno sampione i sve od pesmu preko 60sec,,da vidim sto ce napravim sada ja od kod 2012,,imam pevace 1,68sec, 2,64,, i stari moj,,63sec,,, imam mesto kde imaju preko 60sec javi me od naj jako sponzor ,,burima,,, ce kupim jos,, bole da kupim i da imam u moju kucu i ce izvadim a ne da odnesim koke nekde da mi odgazi petal kao krava od bika,,,hahahahahaha, salim se malo pa na ovaj vreme nije interesanto svasta moze da desili su,,, CESTITAMO 2012,,,,,,,BURIM,,,, |
|
| Na VRH |
|
 |
danushi
Početnik

|
|
| pozdrav i tebe burime sretna nova godina svima i puno uspeha za sledequ godinu ,pa hajde da pokushamo da oborimo ovaj rekord da postizhemo u sledequ sa novim kombinacijama 70 sekundi. |
|
| Na VRH |
|
 |
franko zizic
Forumski ovisnik

|
|
Neka Vam Nova godina bude sritna i beričetna , provedite je u zdravlju i ljubavi sa svojim najmilijima i tako još puno godina.
Pozdrav iz Dalmacije. |
|
| Na VRH |
|
 |
burimi
Pričalica

|
|
| pozdrav i tebe ,,dani,, i hvala od tebi sto si mije dao to sto volim ja naj boli pevac od 2011 i naj bole koke pa to mije trebao mene zato sto imam i ja dobro moju rasu a treba da menjam grv samo od sampione preko 60sec i to sam cekao i dobiosam i sada ce vidite sto ce napravim ja pa kad ima od mene ce ima i kod tebe i kod svi moj drug,, sto vam treba od svajcarsku ce posalim ,,burim,, za tamo da odnesim niju tesko u serbiju carinu bez problema ce donesim,,, pozdrav svi ,,,rexhu,,gadaf,,dani,,bekim,,feim,,senasi,,xhemo,, nezira,, bedri,, |
|
| Na VRH |
|
 |
besart
Pričalica

|
|
hvala na sadashnjim i ranijim qestitkama gospodine zhizhiqu ,kao shto ste upoznati i od ranije ova nasha vrsta peradi kosovski pevaca je u zadnje vreme veoma raspostranjena u svim republikama bivshe yu i shire,zhelim slushati od vas jedno mishlenje u vezi interesovanja odgajivaqa hrvatske u vezi kosovskog pevaqa jer mislim po mom mishlenju da je dalina jedina prepreka u saragjivanju i razmenjivanju raznih vrsta peradi, iste poteshkoqe imamo i sa bosnjom jer oni su poznati po shamo borcima koji su veoma cenjeni kod nas ali su u manjem broju .
burime sretno shto si kupio pevca od danushija e sad je red da 2012 dokazhesh sebe i da dash za sledequ godinu rezultate poshto imash najbole uslove za kokoshke i piliqe a plus toga imash i dobru platu. _________________ pozdrav svima |
|
| Na VRH |
|
 |
burimi
Pričalica

|
|
| hvala te ,,stari drug,,besarto,,pa mislim i ja tako sad su imam naj jako pevace sve iz duzine preko 60sec,, nema rec vise i to imam sada su 3 kombinaciju samo ce palim gril i ce uzivam ses drug ovde i ce slusamo pesmo ali vise ce kupim secundarku zsamo sto meraju direkt na minut vise na sekund ne mi treba...hahahahaha......i tebe ceti donesim pevace na halku na registranje ,CH,, |
|
| Na VRH |
|
 |
Memo
|
|
Pozdrav svima uzgajivačima. Ja sam za novu godinu dobio najbolji poklon. Bajro mi je poklonio sve njegove kosovske pjevače. On odlazi u inostranstvo do daljnjega. poklonio mi je i 2 inkubatora. Neke koke su već pronijele. biće ranih pilića.Ja nastavljam sa uzgojem ove najljepše rase.  |
|
| Na VRH |
|
 |
HOROZ Opomena : 1 Forumski ovisnik

|
|
Dobro dosao Memo, nadam se lijepoj saradnji  _________________ kukuriku kukuriku
Rijec obraz cuva! |
|
| Na VRH |
|
 |
franko zizic
Forumski ovisnik

|
|
Najprije pozdravljam Saliha i još jedanput od srca da mu zahvalim na poštanskim markama , Kosovskog pjevača, koje sam dobio danas. Moram reći da su u živo još ljepše nego na slikama, bit će lijepo uokvirene i stavljene na dobro vidno mijesto u mom domu, tako da ih vide svi posjetitelji , a naroćito moji prijatelji uzgajatelji sa kojima se družim.
A sad da odgovorim Besartu, Kosovski pjevač u Hrvatskoj nije baš puno poznata pasmina , ali se ipak uzgaja , nažalost u nekontroliranim uzgojima i ćesto kod ljudi koji baš ne poznaju najbolje tu pasminu. Moram priznati da sam več nekoliko puta objašnjavao ljudima koju to pasminu uzgajaju i koliko je vrijedna. Prića odprilike počima ovako, Janjevci koji su za vrijeme rata izbjegli sa Kosova u Hrvatsku ponjeli su sa sobom i svoje životinje, uzgajaju ih i prodaju po pijacama , a neznaju objasnit ljudima koja je pasmina i šta prodaju, tako da i oni koji kupe pjevaće neznaju tu pasminu cijenit i neznaju u kojem pravcu usmjerit uzgoj pa se tako gubi ono šta je najvrijednije , a to je dužina pjesme.Ista je stvar sa Pećkim visokoletaćima, Dunecima , Ružanima....
Ja ču se i dalje truditi, kolko je god moguće da promoviram vašu pasminu, jer smatram da je to vrlo vrijedna izvorna pasmina , da u sebi nosi vrijedne gene sa kojima se mogu popraviti mnoge Evropske pasmine, da je kao pasmina jedinstvena u svijetu. Isto to mislim i o vašem psu Šarplanincu, koji se u mojoj obitelji dosta uzgajao , jer je moj pokojni otac imao veliko stado koza i Šarplaninci su mu bili vrijedni pomagaći. Ja za sada uzgajam Dalmatinsku kokoš i KO Shamo borce , Njemačke izložbene golubove, Budimpeštanske kratkoljune golubove, a jednog dana , nadam se uskoro kad napravim novi peradarnik uzgajat ču i Kosovskog pjevača . Ukoliko Vama na Kosovu nešto treba od mog uzgoja uvjek mi se možete obratiti, rado ču vam pomoći.
Pozdrav. |
|
| Na VRH |
|
 |
besart
Pričalica

|
|
hvala na objashnjenju i podrshku gospodine zhizhiqu raqunajte na nas uvek smo spremni za saradnju.
pozdrav memo i dobronamdoshao sarajlio imash ti tamo za saradnju horoza i mirsu sa njima smo saragjivali mi kosovari i spremni smo da saragjujemo i sa svim meraklijama kosovskog pevaqa. _________________ pozdrav svima |
|
| Na VRH |
|
 |
seinas
Pričalica

|
|
Pozdrav za kolegu Burima i sa srecom sto je sad kod tebe ovaj sampion bez sumnje sigurno su kod tebe dobri uslovi za dobro odrzavanje,zelim ti mnogo uspeha u daljnjem i bude srece u ovoj godini i ti oboris novi rekord sa tvojim pilicima  _________________ Ne zaboravi da zaboravljeni nikad ne zaboravljaju zaboravne... |
|
| Na VRH |
|
 |
burimi
Pričalica

|
|
| sad sam dobio informatu,, moj drug,,bekim,, na sve carinu iz albaniu, italiu i svajcarsku je prodjio dobro i sad jos sat vreme su u kuci i koke i pevac doneo i dobrisu 33sata u gebek,,,svaka mu cas od bekima sto su uzeo pevace iz kosovu i doneo u svacarsko to je tesko rabotu da od radis ovaj rabotu to znam ja 1 put kad sam doneo kako su muko iz fameliju u auto i da prodjes carinu to znam kako su tesko pa svaka mu cas jos jedan put na bekima sto i oni rezikao kazmu pre 5 hiladu evro i neki 10 sadi da su stavio na pitanju u carinu to su tesko tesko,,pa u kraj su sve su dobro su prodjio toje naj bitno ,,hvala puno na bekima,,,,,,,,burimi,,,, |
|
| Na VRH |
|
 |
|
|
Ne možete poslati novu temu Ne možete odgovoriti na temu Ne možete urediti Vaše poruke Ne možete brisati poruke Ne možete glasovati na anketama
|
|